søndag 27. juni 2010

Nok en nydelig sommerdag


Juni har oppført seg som en skikkelig god sommermåned. Og det setter jeg veldig stor pris på. Ikke minst har juni vært svært så flink til å time finvær til helgene, og da spesielt søndag. Takk juni!!! Hagen min setter også pris på finværet og viser stolt frem sin blomsterprakt. God søndag :-)
Junihagen
Foto: @Hip Spaces

torsdag 24. juni 2010

Vakre allium


Høyreiste og litt klovnaktig står vakre Allium og lyser opp i hagen. Med sin nydelige lillafarge og store “ballaktige” blomsterhoder bringer de en ny dimmensjon inn i hagen.  De er på vei til å si farvell for i år, men disse artige blomstene skal jeg plante mer av til neste år.
Allium
Foto: @Hip Spaces

søndag 20. juni 2010

En perfekt hagesøndag


Solskinn, jordbær, gårdspresset eplejuice og grilling i hagen. Oppskriften på en perfekt dag. Her i bilder:
sommer
Foto: @Hip Spaces

onsdag 16. juni 2010

Hagekupp på Ikea


Jeg har lenge vært på jakt etter et rundt spisebord til terrassen, det er dessverre ikke enkelt å få tak i. Et forestående BBQ-party har tvunget meg til å gi etter, alstå å kjøpe et firkantet spisebord. Jeg dro innom Ikea fordi jeg husket at de hadde et sort stålbord med hvitaktig glass – en god midlertidig løsning. Det var ekstra gøy at Ikea hadde salg. Jeg gjorde rett og slett et skikkelig kupp. Kun 495 kostet bordet, som tidligere har hatt en tusenlapp foran den prisen :-)
I tillegg til spisebordet ble både lavendler og lyslykter med hjem fra Ikea.
Det ble ikke så verst…
ikea hagebord
Foto: @Hip Spaces

Skap stemning med lys i hagen


Jeg elsker levende lys, det finnes ikke bedre stemningsskaper. Planen er å fylle terrassen med lyslykter som skal gi liv til sommerkveldene. Både Åhlens og Kid har noen flotte varianter. Lyktene på bilde nedenfor er fraIkea og Indiska.
lyslykt
Foto: @Hip Spaces

tirsdag 8. juni 2010

Sukkulenter i steinkrukker


Blir du inspirert av bloggere? Det gjør jeg, stadig vekk :) Noe av grunnen til at jeg bruker så mye tid på dette. Litt lite tid i det siste vel og merke. Jeg rekker uansett innom mine favorittblogger i ny og ne og her om dagen oppdaget jeg en morsom ide hos bloggen Hageliv og Hagedesign. Hun har plantet et fat med blomster, jeg fant dermed straks ut hva jeg skulle plante i mine steinkrukker. Dette ble langt i fra det samme, men hun sådde et frø :-) Får håpe min løsning vokser til og blir like flott og lettstelt som hennes. Sukkulenter i steinkrukker.
Sedum
Foto: @Hip Spaces

søndag 6. juni 2010

Morsomme trampesteiner fra Plantasjen


Nytt av året på plantasjen er disse morsomme trampesteinene. De runde steinene kan bli et morsomt element i hagen. De kommer i to ulike størrelser, pluss et sett med ferdig meislede hull til fakler eller lys. Dekorativt.
trampestein
Foto: Plantasjen

torsdag 3. juni 2010

Jeg vet en deilig hage hvor roser står i flor...


En bitteliten overdrivelse akkurat der… Takk for sist! Jeg er egentlig på en liten “bloggbreak”, jeg har så fryktelig mye å gjøre på andre plan for tiden. Men en liten hageoppdatering har jeg fått tid til. Flora! Det blomstrer :-) Tulipanene er snart ferdigblomstret, Allium har begynt og det beveger seg i min lille kjøkkenhage. Koriander, ruccola, sukkererter, gressløk, rød basilikum, timian og jordbær. Yum. Tomatene planter jeg ut i helgen, hvis jeg får tid…!

Vi blogges, nyt sommervarmen ;-)
Foto: @Hip Spaces
Related Posts with Thumbnails